OnlyFans ügynökség

Modell ügynökségünk segít elérni az álmaid és rengeteg pénzt keresni! Mind ezt akár külföldi csatornákon!

Legfontosabb tudnivalók

Érd el az
álmaidat!

Dolgozz rugalmasan otthonról a saját időbeosztásod szerint és élj mesébe illő életet!

Hány huszonéves mondhatja el magáról hogy milliókat keres?

Utazgatás és luxus kiegészítők, amire csak vágysz. Ettől már csak egy döntés választ el. 

Keress pénzt,
amikor alszol!

A tevékenységedet egy profi online marketinges csapat fogja támogatni a nap 24 órájában.

A hirdetéseink, ügyfélszerző folyamataink akkor is hozzák Neked a látogatókat és előfizetőket, amikor alszol 

Nincsenek fix költségek!

Kizárólag jutalék alapon dolgozunk, így az a célunk, hogy minél sikeresebb légy!

Csak akkor keresünk, ha Te is, így minden energiánkat abba fektetjük, hogy mihamarabb felfuttassuk a profilodat és bekerülj a TOP tartalomgyártók közé! 

A külső másodlagos. Ami sokkal fontosabb az a Te célod! Ha kimagasló célod van és elkötelezett vagy iránta, hajlandó vagy beletenni a munkát, akkor szívesen dolgozunk Veled! Ne aggódj, kedvesek vagyunk, de fontos tudnod, hogy mindkét félnek lesznek kötelezettségei. A Te felelősséged, hogy az előre megbeszélt tartalmakat megfelelő minőségben és mennyiségben legyártsd. Ha ezt elfogadod és vállalod, akkor szuper hangulatban fog telni a közös munka. 🙂
Először is töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Ezt követően feldolgozzuk a jelentkezésedet és felkeresünk a megadott elérhetőségeiden. A rövid egyeztetést követően felmérjük, hogy milyen esélyeid vannak ezen a területen. Fontos, hogy nem árt a vonzó kinézet, de ami sokkal többet számít, hogy hajlandó vagy-e belerakni az időt és energiát, hogy sok és jó minőségű tartalmat gyárts. Ha nem vagy hajlandó beletenni a munkát, akkor kérjük, inkább ne is jelentkezz! Csak olyan modellekkel szeretnénk együtt dolgozni, akiknek kimagasló céljaik vannak és ezért hajlandóak tenni!
Ha követed az tanácsainkat a tartalmak gyártása kapcsán, akkor nagyon gyorsan elérheted az 1 millió forintos álom-határt, akár 1-2 hónapon belül. A folyamatos növekedésnek és a bevált stratégiánknak köszönhetően 3-6 hónap után reális cél lehet a 3-6 millió forintos havi bevétel. Fontos, hogy nem árt a vonzó kinézet, de ami sokkal többet számít, hogy hajlandó vagy-e belerakni az időt és energiát, hogy sok és jó minőségű tartalmat gyárts. Ha nem vagy hajlandó beletenni a munkát, akkor kérjük, inkább ne is jelentkezz! Csak olyan modellekkel szeretnénk együtt dolgozni, akiknek kimagasló céljaik vannak és ezért hajlandóak tenni!

Kizárólag sikerdíjjal dolgozunk. A Te részed a teljes bevétel 40-70%-a között kerül megállapításra azok alapján, hogy milyen pontszámot kapsz a regisztrációt követően.

(Ha rendelkezel már profillal és hajlandó vagy többet belerakni, mint a többség, akkor nagyobb részesedést kínálunk Neked.)

Az induláshoz szükséges tartalmakhoz 4-6 óra szükséges, majd ezt követően napi 2-3 óra munkád lesz a folyamatos tartalom gyártással. Ezen kívül havonta 1 fotózást szervezünk Neked, amin részt kell venned, de a fotózás költségét mi álljuk.

Természetesen mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tartalmaidat bizalmasan kezeljük. Ezt szerződésben is vállaljuk. 

Fontos tudnod viszont, hogy az interneten végzett tevékenységnek köszönhetően van rá minimális esély, hogy az ismerőseid rájönnek. Ezt a döntést Neked kell meghoznod. 

Akiknek fontos, hogy minden óvintézkedést megtegyünk, azoknak elsődlegesen külföldi országokban hirdetünk, így tudjuk biztonságosabbá tenni a tevékenységet.

Nem, a kapcsolattartóddal magyarul fogsz tudni egyeztetni. A külföldi követőiddel mi fogjuk tartani a kapcsolatot.

Persze, de megfelelő stratégia és online marketing eszközök nélkül sokkal lassabban, sokkal kisebb eredményekre lehet számítani. Nem beszélve arról, hogy HA tényleg kimagasló céljaid vannak, akkor a napi 2-3 óra munka helyett napi 8-10 óra munkát kell beleraknod, hogy a TOP modellek közé bekerülj. 

Javasoljuk, hogy próbáld ki velünk a közös munkát 3 hónapig és biztosan megtapasztalod, hogy milyen az, amikor egy csapat dolgozik a Te sikeredért!

Nem találtál választ a kérdésedre?